Proposeu. Voteu. Comenteu.

Teniu alguna idea o suggeriment de com millorar els serveis digitals de les administracions públiques catalanes? Compartiu-ho aquí o voteu el que altres han proposat.

Joan Planas Serra

My feedback

 1. 153 votes
  Sign in
  (thinking…)
  Sign in with: Facebook Google
  Signed in as (Sign out)

  We’ll send you updates on this idea

  Moltes gràcies per les vostres observacions i propostes de millora. Les tindrem en compte i les valorarem a l’hora d’abordar els pròxims evolutius i futures versions del servei, a fi de millorar-ne la usabilitat, el seu disseny d’interacció i la seva accessibilitat.

  An error occurred while saving the comment
  Joan Planas Serra commented  · 

  -Una oficina virtual hauria de ser una opció per millorar la relació-comunicació de l'Administració que l'ofereix a la ciutadania.
  -En el present cas no reuneix, de molt, les exigències de mínims perquè sigui així.
  - Qui ha dissenyat la web. d'accés i les pautes per realitzar les gestions, l'ha convertit en tot el contrari.
  - No es pot requerir per fer funcionar una accessibilitat, temps per interpretar-la, experiències prèvies o situar la gent en un marc de confusions.
  - Malauradament els ciutadans es veuen "obligats" a fer servir el que se'ls ofereix com a sistema de comunicació.
  - En definitiva un SUSPENS majúscul a la web. que malgrat queixes anteriors que he observat, veig que no han servit de res, perquè es rectifiqui.
  - Per això, menys demanar l'opinió, i més rectificar el què s'evidencia com un instruments defectuós o fet per algú no suficientment qualificat per assumir les funcions que li varen encomanar.
  - Una mostra de la indiferència de l'Administració per vetllar per ser un "servei" pels ciutadans i no altre sistema burocràtic i indiferent a la situació de coneixements mitjans dels ciutadans per ser realment un instrument al seu servei.

  Joan Planas Serra supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base